6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kız için birbirlerine girdiler!

KONYA'DA SİLAHLI KAVGA: 3 YARALI

Konya'da iki grup arasında kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 3 kişi silahla yaralandı.

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Hamidiye Mahallesi Kirmani Sokak'ta meydana geldi.

İddiaya göre, içkili bir restoranda alkol aldıktan sonra dışarı çıkan iki grup arasında kız meselesi yüzünden tartışma başladı.

Şahıslar arasında sözlü başlayan tartışma bir anda kavgada dönüştü. Çıkan kavgada şahıslardan M.Ö.'nün(22) ruhsatsız silahıyla rastgele açtığı ateş sonucu A.İ.B.(23), G.S.(22) ve A.K.(24) çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın zanlısı olduğu iddia edilen M.Ö. ise olayın ardından 42 DB 843 plakalı otomobile binerek kaçtı. Kısa sürede olay yerine gelerek bölgede çalışma başlatan polis, ara sokakta fark ettiği şüpheli şahsın otomobilini durdurmak istedi. Polislerin dur ihtarına uymayarak kaçan şüpheli şahıs, Beyhekim Sokak'tan Alaaddin Bulvarı'na çıkmak istediği sırada sivil plakalı araçla önünü kesen polislere çarpınca yakalandı.

Polis aracına bindirilerek ilk ifadesi alınan şüpheli şahıs, daha sonra Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Otomobilde yapılan aramada olayda kullanılan silah ele geçirildi.

Yaralılardan durumu ağır olan A.İ.B. tedavi gördüğü Konya Numune Hastanesi'nden Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

KONYA'DA SİLAHLI KAVGA: 3 YARALI
KONYA'DA SİLAHLI KAVGA: 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2009 Pazar 10:56:00
Güncelleme :8 Kasım 2009 Pazar 15:13:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?