6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kızgın damat kurşun yağdırdı

Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde bir kişi, tartıştığı kayınpederi ve kayınbiraderini ruhsatsız tabancasıyla vurarak öldürdü.

Olay, Tuzlukçu ilçesine bağlı Koraşı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, damat K.Ç. (26), tarlaya giden kayınpederi Seyfi Şarlakkaya (58) ve kayınbiraderi Ali Şarlakkaya (27) ile mezarlık önünde karşılaştı.

Aralarında daha önceden ailevi nedenlerden dolayı sorun olduğu iddia edilen K.Ç., kayınpederi ve kayınbiraderi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine damat K.Ç., belinden çıkardığı ruhsatsız silahıyla kayınpederine ve kayınbiraderine ateş etmeye başladı. K.Ç. olay sonrası kaçarken, kurşunların hedefi olan Seyfi Şarlakkaya olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Ali Şarlakkaya ise ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Cinayet zanlısı K.Ç. olaydan sonra jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hayatını kaybeden Seyfi ve oğlu Ali Şarlakkaya'nın cesetleri otopsi için Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 15:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?