6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kızının erkek arkadaşını bıçakladı

ÖĞRETMEN BABA, KIZININ ERKEK ARKADAŞINI BIÇAKLADI

Konya öğretmen bir baba, evinde kızıyla birlikte yakaladığı kızının erkek arkadaşını önce bıçakladı sonra otomobiliyle hastaneye getirdi.

Olay, merkez Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi Keçeciler Caddesi'ndeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Çanakkale'de askerlik yapan Mehmet Ö. (20), dağıtım izni nedeniyle memleketi Konya'ya geldi. Konya'da kız arkadaşı B.T.'nin evine giden Mehmet Ö., mutfakta kız arkadaşıyla çay içerken ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan baba Z.T. (50) geldi. Z.T. kızıyla birlikte oturan Mehmet Ö.'yü görünce tartışmaya başladı. Tartışma sırasında mutfaktan eline bıçak geçiren Z.T., kızının erkek arkadaşını bacağından bıçaklayarak yaraladı. Daha sonra Z.T., yaraladığı genci otomobiliyle Konya Numune Hastanesi Acil Servisi'ne getirdi.

Çok kan kaybeden genç ilk tedavisi yapıldıktan sonra yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Şüpheli Z.T. ise polis noktasına teslim oldu. Sağlık kontrolünden geçirilen Z.T., gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ÖĞRETMEN BABA, KIZININ ERKEK ARKADAŞINI BIÇAKLADI
ÖĞRETMEN BABA, KIZININ ERKEK ARKADAŞINI BIÇAKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2010 Perşembe 10:48:02
Güncelleme :18 Kasım 2010 Perşembe 11:59:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?