6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Koca dayağı bezdirdi

Konya'da, 28 yaşındaki genç kadın, kendisini sürekli dövdüğü iddia edilen kocasının elinden kurtulmak için ikinci kattan aşağıya atladı.

Bir yıl önce Y.V. (30) ile kaçarak evlenen M.V. (28) adlı kadın bir süre sonra işsiz olan eşiyle sorunlar yaşamaya başladı.

İddiaya göre, kocasının eve sürekli alkollü gelerek kendisini de içki içmeye zorlaması ve karşı çıkmasıyla darp etmeye başlaması üzerine zor günler geçiren genç kadın, savcılığa giderek kocasından şikayetçi oldu.

Genç kadın, bu girişiminin ardından şikayetini geri alması konusunda baskı gördü. Şikayetini geri almayan ve kocasının para cezası almasını sağlayan genç kadın şiddet görmeye devam etti. Son olay gece saat 03.00 sıralarında genç çiftçin merkez Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi'ndeki evlerinde meydana geldi. Eve alkollü gelen kocasının kendisiyle içki içmesini istediği M.V., bu isteğine olumsuz cevap verince dayak yemeye başladı.

Kocasının elinden kurtulan kadın ikinci katta bulunan evinin balkonuna kaçarak yardım istedi. Ancak, eşinin üzerine geldiğini gören genç kadın kendisini ikinci kattan aşağıya attı. Yaralanan genç kadın, komşularının çağırdığı ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Alkollü koca ise olaydan sonra kaçtı.

Öte yandan, ailesi karşı çıkmasına rağmen Y.V. ile kaçarak evlenen genç kadının evlendikten bir süre sonra anne ve babasının öldüğü öğrenildi. Polis, genç kadının şikayetçi olduğu eşini bulmak için çalışma başlattı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2009 Pazar 17:09:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?