6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kocasını da kendini de kurtaramadı!

Konya'da yattıkları odada bulunan sobadan sızan gazdan zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti. Çiftin cesedini eve gelen kızı ve damadı buldu.

Olay, merkez Meram ilçesi Ladikli Mahallesi Aslanyüreği Caddesi Numara 41'de bulunan tek katlı müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hikmet (72) ve Ayşe Erdemir (71) çifti, birkaç gün önce kızlarını ve damatlarını akşam yemeğine davet etti. Eve gelen çiftin kızı ve damadı, kapıyı uzun süre çalmalarına rağmen açan olmadı.

Perdelerin açık ve ayakkabıların ayakkabılıkta olduğunu fark eden kızı ve damadı, daha önce de yaşlı çiftin sobadan zehirlenmek üzereyken kurtarılması nedeniyle şüphelenerek hemen evin arka tarafından bulunan odanın camını kırarak içeri girdi.

Yaşlı çiftin yattıkları odaya giren kızı ve damadı anne ve babalarının cesetleriyle karşılaştı. Olay yerine gelen polis ve Cumhuriyet Savcısı'nın gerekli incelemeleri yapmasının ardından yaşlı çiftin cenazesi yakınlarına teslim edilirken, Hikmet Erdemir'in ölmeden önce zehirlenen eşine yoğurt yedirmeye çalıştığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 19:50:10
Güncelleme :23 Kasım 2008 Pazar 19:54:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muaz özyiğit IP: 85.110.28.xxx Tarih : 25.11.2008 14:23:53

ben böyle haberlere üzülürüm allah tanıdıklarına ecir sabır versin