6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Köftecide yan bakma kavgası!

KÖFTECİDE YAN BAKMA KAVGASI: 5 YARALI

Konya'da seyyar köftecide iki grup arasında yan bakma meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 3 kişi bıçaklanarak, 2 kişi de darp edilerek yaralandı.

Olay, saat 01.30'da merkez Selçuklu ilçesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi Otogar civarında meydana geldi. İddiaya göre, seyyar bir köftecide oturan Ercan A. (39), Erdoğan K. (47), İsmail K. (35) ve Hasan K. (30), yemek yedikleri sırada, yanlarına ellerinde bıçakla gelip "Ne bakıyorsunuz" diyen 4 kişilik bir grupla tartışmaya başladı. Sözlü olarak başlayan tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine çıkan kavgada Ercan A., Erdoğan K. ile İsmail K. bıçaklandı. Kavgada karşı gruptan olan 2 kişi de darp edilerek yaralandı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralanan 3 kişi, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra bir otomobile binerek kaçan 4 kişi ise kısa bir süre sonra polis tarafından yakalandı. Sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi'ne getirilen şüpheli 4 kişi, kavga ettikleri karşı tarafın da aynı hastanede bulunması nedeniyle Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık durumu diğerlerine göre daha ağır olan Ercan A, hastanede tutulurken, diğer yaralıların tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, alkollü oldukları ileri sürülen iki gruptan 7 kişiyi kavgaya karıştıkları gerekçesiyle polis merkezine götürdü.

KÖFTECİDE YAN BAKMA KAVGASI: 5 YARALI
KÖFTECİDE YAN BAKMA KAVGASI: 5 YARALI
KÖFTECİDE YAN BAKMA KAVGASI: 5 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2010 Pazar 13:30:00
Güncelleme :26 Aralık 2010 Pazar 14:05:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?