4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

KOMEK'ten yıl sonu sergisi

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nda (KOMEK) eğitim gören kursiyerler tarafından hazırlanan yıl sonu sergisi düzenlenen törenle ziyarete açıldı.

 
Sarraflar Yer Altı Çarşısı'nda düzenlenen serginin açılışına Konya Valisi Osman Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, merkez ilçe belediye başkanları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, KOMEK'in Türkiye'de düzenlenen en başarılı kurs olduğunu belirterek, "Bugüne kadar 11 bin 500 vatandaşımız bu kurslardan yararlandı ve bir o kadarı da şuan kurs görüyor. 86 branşta eğitim veren kurslarımızdan mezun olanların bir çoğu kendilerine iş buldu. Yani KOMEK istihdam konusunda Konya'da bir çözüm aracı oldu. Ayrıca bu kurslarımızda eğitim gören kursiyerlerimiz bir çok yarışmada önemli dereceler aldı. Bu başarının devamı için bizler çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdele keserek sergiyi ziyarete açtı. Bir süre sergiyi gezen davetliler, sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 15:51:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?