6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Komşu kızına tecavüz etti

Konya'da bir kişi, iftar için evine gittiği komşusunun 10 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Ovaloğlu Mahallesi Ovaloğlu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, R.A. (33) iftar için kiracısı olan komşusu M.D.'yi (26) evine davet etti. İftar yemeğinden sonra ev sahibi R.A. teravih namazını kılmak için evden M.D. ile birlikte çıktı.

M.D. daha sonra ayakkabılarını değiştirme bahanesiyle eve geri döndü. Bu sırada M.D. ev sahibi R.A.'nın kızı S.A.'yı (10) yanına alarak kendi evine götürdü. M.D. kendi evine getirdiği S.A.'yı bıçakla tehdit ederek saldırmaya başlayınca küçük kız eline geçirdiği şişeyle kendini korumaya çalıştı. S.A. kendisine saldıran M.D.'nin kafasına şişeyle vurarak yaralarken, M.D. tecavüz ettiği çocuğa olanları kimseye anlatmaması için tehdit ettikten sonra evine gönderdi.

Olaydan sonra eve gelen kızın ailesi, üzerinde kan izlerine rastladıkları çocuklarının konuşmakta güçlük çektiğini fark etti. Büyük bir korku yaşayan çocuklarını konuşturmaya çalışan aile, durumu öğrenince hemen polise başvurdu. Ailenin polise şikayette bulunması üzerine çalışma başlatıldı. Tecavüz zanlısı M.D. kız çocuğunun durumu ailesine anlattığını öğrenince ortadan kayboldu. Polisler tarafından evinde bulunamayan M.D. Karatay ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan, evli olduğu öğrenilen M.D.'nin kafasına aldığı darbe sonucu saat 22.30 sıralarında Konya Numune Hastanesi'nde tedavi olduğu öğrenildi. Polislere darp edildiğini söylediği öğrenilen M.D.'nin, kimseden şikayetçi olmadığını söylediği belirtildi.

Olayın ardından Konya Numune Hastanesi'ne sağlık kontrolü için getirilen M.D.'nin rahat tavırları dikkat çekti. Sağlık kontrolünün ardından polis merkezine götürülen M.D.'nin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Tecavüze maruz kalan S.A.'nın ise koruma altına alındığı bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2009 Çarşamba 20:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?