6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

KONESOB'tan AKP'ye ziyaret

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) yönetim kurulu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı'na seçilen Mustafa Çevik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti 3. olağan il kongresinde il başkanı seçilen Mustafa Çevik'i ziyaret ederek görevinde başarılar dileyen KONESOB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Duvarcı, esnafın sorunları hakkında bilgi verdi.

Duvarcı, “Konyalı esnaflarımız, zamanın şartlarına ayak uydurabilmek ve varlığını sürdürebilmek için tüm gücüyle mücadele ediyor. Nitekim verdiğimiz mücadelenin akabinde sorunlarımızı ilgili yerlere bildirme noktasında tüm esnafı temsil ettiğimizi düşünüyoruz. İl başkanımız Mustafa Çevik, bugün bizleri kırmayarak makamında kabul etti ve sorunlarımızı dinledi. Kendisine teşekkür eder, görevinin Konya'mıza hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Mustafa Çevik ise, “Konya esnafının sorunları kuşkusuz hepimizi yakından ilgilendirmektedir. Konya'nın gelişebilmesi ve kalkınabilmesi için sorunlarınızı giderme noktasında ekibimle birlikte çalışmalar yapacağız ve birçok başarılı hizmete imza atacağız” diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2009 Perşembe 14:42:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?