7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konevi Hastanesi 5 ay sonra açılıyor

Konya'nın merkez Meram ilçe Belediyesi ve özel sektör işbirliği ile yaptırılan Konevi Hastanesi'nde sona yaklaşılıyor.

Yapımı süren ve içinde Onkoloji Bölümü'nün de bulunacağı hastanenin 5 ay içinde tamamlanacağı bildirildi.

Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu ve yapımcı şirket sahibi Dr. Azmi Ofluoğlu, hastane inşaatına gelerek incelemelerde bulundu.

Kaba inşaatı süren binanın katlarını gezen Tuzcuoğlu ve Dr. Ofluoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapımcı şirket sahibi Dr. Azmi Ofluoğlu, hastanenin 4-5 ay içinde tamamlanacağını belirterek, "Yapılan bu hastane Konya'da bulunan en güzel ve modern hastane olacak. Ayrıca içinde kanser hastalarının da tedavi göreceği onkoloji bölümü de yer alacak. Bu sayede Konya'daki çok önemli bir açık kapanacak. Ayrıca bu hastanenin yanı sıra Konya'ya ikinci bir hastane açma projemiz de yakında hayata geçecek. Bu hastanemiz ise üniversite hastanesi düzeyinde olacak ve eğer gereken izinleri alırsa hastanenin yanına bir de üniversite açmayı planlıyoruz" dedi.

Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu ise, Meram ilçesini bir sağlık merkezi getirme hedefleri doğrultusunda Konevi Hastanesi'nin önemli bir adım olduğunu ifade ederek, "Bu hastanemiz Konya'da büyük eksikliği hissedilen kanser tedavisi konusunda da Konyalılara hizmet verebilecek. 4-5 ay içinde hastanemizin açılışını yapacağız. Ayrıca Aydoğdu Mahallesi'ne ikinci bir üniversite hastanesi kapasitesinde bir hastane projemiz de devam ediyor. Gerekli izinleri alabilirsek Konya'ya ikinci bir üniversite kazandırmanın mutluluğunu yaşatacağız" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2008 Cumartesi 16:54:04
Güncelleme :10 Mayıs 2008 Cumartesi 16:56:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?