6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Kontv yeni yayın dönemine hazır

KONTV YENİ YAYIN DÖNEMİNE HAZIR

2 Kasım'da yeni yayın dönemine başlayacak olan Kontv'de hazırlıklar tamamlandı.

Kontv Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Bay, “Her mevsim yeni bir başlangıçtır, yeni yayın döneminde de Kontv” sloganıyla altı aydan buyana devam eden çalışmaların sonuna geldiklerini söyledi.

Kontv ekranının 2 Kasım'dan itibaren önemli oranda değişeceğini ifade eden Nurettin Bay, sonbahar-kış yayın döneminde de başarılı bir performans sergilemeyi düşündüklerini kaydetti.

Nurettin Bay, “Kontv, AGB kayıtlarında Türkiye'nin en çok izlenen kanalları arasında yer alıyor. Bu başarıyı Anadolu bakış açısına borçluyuz. Anadolu'dan da başarılı yayıncı kuruluşların çıkması gerektiğinin bilincindeyiz. 17 yıldan buyana bu hassasiyette çalışmaktayız” dedi.

Kontv olarak her yıl üç ayrı yayın dönemi hazırladıklarını ifade eden Nurettin Bay, "Televizyonların en çok izlendiği yayın dönemi önümüzdeki bu dönemdir. Bunun için Kontv olarak bu döneme farklı bir yoğunlukta çalışmaktayız. Çalışmalarımız tamamlandı. Yeni yayın dönemindeki farklılığın hissedilir oranda olacağını tahmin etmekteyiz. Teknik araç-gereç parkındaki yeniliklerle birlikte daha renkli ve canlı bir ekran sunmayı hedeflemekteyiz. Yapılan anket ve kamuoyu gibi araştırmalardan izleyicinin tercihlerini tespit etmeye çalışıyoruz. Kontv yediden yetmişe genel izleyici portföyüne hitap etmektedir. Bunun için herkesin ailece izleyebileceği ve izlerken de istifade edebileceği bir yayın politikasına sahibiz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2009 Cumartesi 14:34:02
Güncelleme :31 Ekim 2009 Cumartesi 15:22:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?