6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konya, Erdoğan'ı bekliyor

KONYA, BAŞBAKAN ERDOĞAN'I BEKLİYOR

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Şeb-i Arus törenlerine katılmak üzere geleceği Konya'da Kültürpark'ın ve çeşitli kurumlar tarafından yapılan eserlerin toplu açılışını yapacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 Aralık günü Konya'da yapacağı açılışlar ve Konya programı ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Mevlana Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen basın toplantısına Başkan Akyürek ile birlikte Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Şeb-i Arus'a katılmak üzere geleceği Konya'da her yıl olduğu gibi bu yıl da açılış programına katılacağını kaydeden Başkan Akyürek, "Görev aldığımız 6 yıl içinde Başbakanımız her yıl Şeb-i Arus'ta Konya'mızı teşrif etti ve her yıl açılışlar yaptı. Sayın Başbakanımıza Konya'ya verdiği bu değer nedeniyle teşekkür ediyoruz. Şeb-i Arus törenleri ve Konya'nın marka olmasında bu destekler çok önemli" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın 17 Aralık 2009 Perşembe günü Kültür Park'ta saat 13.00'da halka hitap ederek toplu açılış programı yapacağını hatırlatan Başkan Akyürek, tüm Konyalıları Başbakan Erdoğan ile buluşmaya davet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2009 Çarşamba 14:45:02
Güncelleme :16 Aralık 2009 Çarşamba 14:52:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?