6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konya, Gençler'e boyun eğdi!

Turkcell Süper Ligi'nin 23. haftasında Gençlerbirliği, Konyaspor'u 6-1 mağlup etti. Bu sonuçla Gençlerbirliği, ligde üst üste 3. galibiyetini alırken, Konyaspor sezonun ikinci yarısında oynadığı 6. maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maçın sonunda yaptığı değerlendirmede maçın mutlak hakiminin kendileri olduğunu belirterek, "Bu kadar farklı bir skoru bizde beklemiyorduk. Sahada istediğimiz her şeyi yaptık. Sürekli golü düşündük ve bu farklı skor ortaya çıktı. Takımımın oyun performansından memnunum. Futbolcularım oynadıkları oyundan zevk alıyor. Her maçımızı final olarak görüyor ve bunları birer birer geçiyoruz. Ligin en iyi takımlarından biriyiz. Hedeflerimiz bitmedi, devam ediyor" diye konuştu.

Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise, alınan farklı mağlubiyetin sorumluluğunu üzerine alarak, "Böyle kaliteli bir kadroyu bu şekilde farklı bir mağlubiyet alacak şekilde hazırladığım için üzgünüm. Alınan mağlubiyetin sorumlusu benim. Oyuncularımın kalitesinden şüphe duymuyorum. Ortada bir sorun var ve bunu hep beraber düzeltmeliyiz. 6-1'lik bir mağlubiyette ne kadar hata yapıldığı aranmamalı. Mağlubiyetten dolayı tüm Konyaspor camiasından özür diliyorum. Lig henüz bitmedi. Böyle acılar, hem insanlığımıza hem teknik adamlığımıza katkı yapacak. Böyle acılardan ders alacağız. Pes etmek yok" ifadelerini kullandı.

Kırmızı-siyahlı futbolcular, Okan Öztürk, Engin Baytar ve Burhan Eşer, üst üste aldıkları galibiyetlerle alt sıralardan kurtulduklarını ve bundan sonra üst sıralara yükselmek için çabalayacaklarını söyledi.

Konyasporlu futbolcular Erman Özgür ve Erkan Sekman, sezonun ikinci yarısında sürekli mağlup olmanın stresini yaşadıklarını ve aldıkları farklı mağlubiyetten dolayı çok üzgün olduklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2008 Cumartesi 16:51:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?