4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konya Başbakan Erdoğan'ı bekliyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Teşkilatı yöneticileri, 17 Temmuz Salı günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya'da yapacağı miting öncesi değerlendirme toplantısı düzenledi.

Birdem Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Faruk Dügen, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekilleri ve Milletvekili adayları ile teşkilat yöneticileri katıldı. İl Başkanı Faruk Dügen, AK Parti'ye en çok destek veren illerin başında Konya'nın geldiğini belirterek, "Yapılan değerlendirmeler ve anketlerde gösteriyor ki, halkımız kendini temsil yetisini eline alması ve hak ettiği demokrasiye kavuşabilmesi için 22 Temmuz seçimlerine büyük önem veriyor.

Halkımız iktidarımızla kavuştuğu haklarını yine iktidarımızla birlikte devam ettirmeye kararlıdır. Her zaman AK Parti'nin yanında olan, hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen şehrimizde 17 Temmuz Salı günü Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingiyle daha da coşacağız. Saat 18.00'de Hükümet Meydanı'nda gerçekleşecek mitingimize, ülke sevdalısı, millet sevdalısı tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. 23 Temmuz sabahının başarısını ve tekrar daha güçlü bir şekilde iktidar olacağımızı 17 Temmuz'da gerçekleşecek mitingimizle dosta düşmana göstereceğiz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2007 Cumartesi 16:11:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?