6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konya bir şehit daha verdi

ŞEHİTLERİN MEMLEKETLERİ AÇIKLANDI

Bingöl'ün Genç ilçesi Suveren kırsalında şehit olan 2 askerin memleketleri açıklandı.

Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada, Piyade Onbaşı Hasan Şahin'in Konya Çumra ve Piyade Er Mustafa Tuluk'un ise Amasya nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

ÖNCEKİ HABER

Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Suveren kırsalında PKK'lı teröristlerle yaşanan çatışmada 2 piyade er şehit olurken, 1 asteğmen ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre; dün akşam saatlerinde Bingöl'ün Genç ilçesi yakınlarında bulunan Suveren kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda, bölgede görevli askerler karşılaştıkları teröristlere "dur" ihtarında bulundu.

Teröristler uyarıya ateşle karşılık verirken çıkan çatışmada, Ağrı'nın Patnos İlçesi'nden geçici görev ile bölgeye gönderilen 34. Motorize Piyade Tugay Komutanlığı emrinde görevli piyade er Hasan Şahin ve Piyade Er Mustafa Tuluk şehit oldu.

Çatışmada Asteğmen Emre Ukel ise yaralandı. Yaralı Asteğmen helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne kaldırılırken, şehit olan erlerin cenazeleri Elazığ Asker Hastanesi'ne getirildi. Bölgede operasyonların devam ettiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2008 Pazar 12:45:52
Güncelleme :27 Nisan 2008 Pazar 12:49:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rabia cetin IP: 88.251.214.xxx Tarih : 27.04.2008 14:37:03

allah rahmet eylesin sehitlerimizin ailelerine allah sabır versin kahrolsun pkk