5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Konya Büyükşehir belediye Başkanı Özkafa SP'den aday

Saadet Partisi(SP), Konya Büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mustafa Özkafa yeniden aday gösterildi.
Bera Otel'de düzenlenen toplantıya, çok sayıda partili ve belediye başkan adayı katıldı. Saadet Partisi İl Başkan Vekili Mustafa Altunel, adaylarının Konya Büyükşehir'de Mustafa Özkafa Selçuklu'da Lütfi Yalman, Meram'da Mustafa Özkan ve Karatay'da Mehmet Şen olduğunu açıkladı.
Toplantıda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa, "Görevde bulunduğumuz süre içerisinde laf değil iş ürettik. Biz halkımızın teveccühüyle, oylarıyla buraya geldik. Onların desteğiyle bu hizmetleri yaptık ve bu noktalara geldik. Bundan sonra da belediyeciliğimize güveniyoruz" dedi.
KONYA - İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2004 Çarşamba 02:46:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
durmuş öz IP: 78.174.209.xxx Tarih : 2.01.2009 19:12:56

sn özkafa kovanağzında oturduğum sokağın asvaltının parası 1999 yılında hane başı 18 milyon tl ödedik asvalt döküldü meram bel başkanı mustafa özkan sn özkafa siz diyorsunuzki parasıkıntısı cekmedik madem öyle niçin basketbol sahasında şeb-i aruz törenleri nicin yapıldı alagovadaki parseller niçin ikramiye karşılığı meram bel işcilerine verildi saygılrımla