4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konya Denizli'ye kilitlendi

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında Cumartesi günü kendi evinde oynacağı Denizlispor maçına kilitlendi.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdüren Yeşil-beyazlı takım antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra pas çalışması yapan oyuncular, yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanı şut çalışmasıyla tamamladı. Antrenmana sakatlıkları bulunan El Saka, Koray ve Eren katılmadı. Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan savunma oyuncusu Burak Özsaraç, 3 haftada 2 puan toplamalarına rağmen sahada iyi oyun
oynadıklarını belirterek, "Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik bugün bizim 2 değil 6 puanımız olurdu. İyi oyunumuzu skora yansıtacak kapasitemiz var. Dolayısıyla Cumartesi günü Denizlispor maçından galip ayrılarak lige verilen araya mutlu ve huzurlu girmek istiyoruz" dedi.

Kaptan El Saka'nın sakatlığı nedeniyle bu hafta defansta Ömer'e görev verilmesini değerlendiren Burak Özsaraç, "Takımda kim oynarsa oynasın gerekeni yapacaktır. Çünkü Ömer ile hazırlık maçlarında da çok oynadık. Onun için hiç problem olacağını düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2007 Cuma 11:58:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?