6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konya Emniyet Müdürlüğü'nde görev değişimi

Konya Emniyet Müdürü Mehmet Aksu’nun son çıkan Emniyet Müdürleri Kararnamesi’nin ardından merkeze alınması ile bu göreve atanan M. Salih Tuzcu, düzenlenen törenle görevi devraldı.

Yeni Emniyet Müdürü M. Salih Tuzcu, eşi ile birlikte Pazar günü akşam saatlerinde THY’nin tarifeli İstanbul - Konya uçağı ile Konya’ya geldi. Salih Tuzcu, Konya Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve polis memurları tarafından havaalanında karşılandı.

Emniyet Müdürlüğü hizmet binasına gelen Salih Tuzcu, Mehmet Aksu ve birlikte görev yapacağı müdür yardımcıları eşliğinde girişte selamlaştıktan sonra brifing salonunda devir teslim töreni düzenlendi. Törende Mehmet Aksu yeni müdür M. Salih Tuzcu’ya Konya Emniyet Müdürlüğü forsunu verdi. Tuzcu da, Aksu’ya şilt takdim etti.

Törende konuşan Mehmet Aksu, 1998 yılının sonlarında başladığı Emniyet Müdürlüğü görevini o günkü heyecanla teslim ettiğini söyledi. Birçok başarıya imza attıklarını kaydeden Aksu, meslektaşlarına başarılar diledi.

Yeni Emniyet Müdürü Salih Tuzcu ise hizmetlerinden dolayı Mehmet Aksu’ya teşekkür ederek, "Biz burada devleti temsil ediyoruz. Halkın huzurunu bozmaya çalışanlarla bundan önce olduğu gibi bundan sonra da mücadelemiz sürecek. Görevde bulunduğum sürece kendisini yakından tanıdığım Mehmet Aksu’dan daha iyi olmak için çalışacağım" dedi.
Konuşmaların ardından Salih Tuzcu, makam odasında Mehmet Aksu ile birlikte fotoğraf çektirdi. Aksu, törenin ardından merasim bölüğü tarafından uğurlandı.

KONYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2003 Pazartesi 15:41:23
Güncelleme :22 Ocak 2004 Perşembe 17:51:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Er IP: 85.98.105.xxx Tarih : 8.02.2008 11:43:48

sEVGİLİ mÜDÜRÜMÜZÜ tAKDİR eDİYORUZ sEVGİ VE sAYGILARIMLA...