4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konya emniyetinden örnek uygulama

Konya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi madde bağımlı çocuklardan oluşan izci grubunun açılışını gerçekleştirdi. 

Konya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi binasında 22 sokak çocuğunu topluma kazandırma adına yapılan izcilik grubunun açılışına Konya Emniyet Müdürü Salih Tuzcu ve şube müdürleri katıldı. 

İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu ile sokak çocukları izci ateşi yaktı ve ardından çadır kurdu. Emniyet Müdürü Tuzcu, sokak çocuklarının tekrar topluma kazandırılması için böyle bir faaliyet gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu çocuklarımızın arasında mendil satan, uçucu madde çeken, sokakta yatan, dilencilik yapanlar var.

 Biz bu çocukları alıp bu kötü alışkanlıklarından vazgeçirmeye ve topluma kazandırmaya çalışıyoruz. 22 çocuktan 15 tanesini uçucu madde kullanmaktan vazgeçirdik. Bu çocukları topluma kazandırmak için Çocuk Şube Müdürlüğü'müzce izcilik grubu kurduk" dedi.
Konuşmaların ardından Emniyet Müdürü Salih Tuzcu çocuklarla birlikte yemek yedi.
İha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2007 Perşembe 09:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yilmaz IP: 88.254.8.xxx Tarih : 1.03.2007 23:44:48
sayın salıh tuz sizleri tebrik edr görvinizde başarılar dilerim konya sayinizde temiz ayırtalmış bir yaşanır şehir haline geldi allah sizin gibi insanları başımızdan eksik etmesin allah sizi ve cocuklarınzı korusun allaha emanet olun birde konyada tefecilere el atsanız cok ocaklar söndürüyorlar saygılar sunuyorum