4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konya Emniyetine araç takviyesi

Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, banka ile yapılan maaş anlaşması sonrasında elde edilen 3 milyon YTL'lik gelirden 1 milyon YTL'ye yeni araçlar alınırken, kalan 2 milyon YTL'nin her ay her memurun maaşına 18'er YTL olarak yansıtılması kararı verildi.

Alınan araçların dağıtımı amacıyla Konya İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde araç teslim töreni düzenlendi. Törene Vali Osman Aydın, İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu ve emniyet personeli katıldı.

Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, emniyet personelinin maaşlarını aldığı banka ihalesini gerçekleştirdiklerini ve buradan 3 milyon 10 bin YTL gelir elde edildiği belirterek, "Bunun 1 milyon 3 bin YTL'sinin peşin olarak ödenmesinin ardından araç filomuza 19 yeni araç dahil ettik. Bugün bu araçlarımız görevlilerine dağıtıldı. İhaleden elde edilen gelirin 2 milyon 6 bin YTL'si ise her ay personelin maaşına 18 YTL olarak yansıtılacak" dedi.

Daha önce hayırseverlerin desteğiyle emniyete büyük bir araç takviyesi yapıldığını hatırlatan Konya Valisi Osman Aydın da, "Promosyon sayesinde yeni alınan araçların hizmete girmesiyle emniyetimiz biraz daha kuvvetlendi. Artık daha hızlı ve daha aktif şekilde çalışmalarına devam edecektir" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Vali Osman Aydın ile İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, yeni araçların anahtarlarını polis memurlarına teslim ettik ve bir ekip otosuna binerek inceleme yaptı.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 16:18:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?