6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konya kara hazır

KONYA’DA KAR VE BUZLANMAYA KARŞI MÜDAHALE EKİBİ KURULDU

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde 7 farklı noktada oluşturulan Acil Müdahale Ekipleri günün her saati karlı ve buzlu yollara anında müdahale edecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle günlük hayatın etkilenmemesi için gereken tedbirlerin alındığını söyledi.

Şehir genelinde ana yollarda herhangi bir sorun olmaması için 7 Acil Müdahale Ekibi’nin hazır beklediğini vurgulayan Başkan Akyürek, “Ekiplerimizin Meteoroloji’den alınan bilgiler doğrultusunda, 24 saat boyunca tuzlama, solüsyon, kar kürüme ve kaldırımları temizleme çalışmalarını yürütecek. Hemşehrilerimiz, şehir merkezinde kar ve buzlanma ile ilgili şikayetlerini ALO 181 ve 355 17 31 no'lu telefonlardan 24 saat nöbet tutan ekiplere bildirebilirler” dedi.

Şehir genelinde hizmet verecek Acil Müdahale Ekipleri’nin, Koyuncu Kavşağı, Otogar Kavşağı, Şerafettin Caddesi, İhsaniye Köprülü Kavşağı, Bosna Hersek İtfaiye Önü, Anıt Meydanı ve Tatlıcak Tesislerinde noktalarda bekleyeceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 12:13:00
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 12:59:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?