5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Konya KTO'dan öğrencilere yardım

Konya Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen dağıtımda konuşan Konya Ticaret Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Üzülmez, bir ülkenin kalkınması ve gelişmesi için öncelikle eğitim sisteminin düzeltilmesi gerektiğini belirterek, "Eğitimi sadece öğrenciler ve öğretmenler diye düşünemeyiz. Eğitimi bir ülke olarak topyekün ele almak gerekir. Bunun için iş adamları, sanayiciler olarak her türlü katkıyı yapmamız gerekir" dedi.

Konya’da durumu kötü olan 28 okulu belirlediklerini ifade eden Üzülmez, "Biz Ticaret Odası olarak bu okullara kırtasiye yardımından daha önemli bir yardımda bulunmak istedik. Kış yaklaştığı için okuldaki öğrencilere kaban ve ayakkabı yardımında bulunacağız. Bu yaklaşık bini aşkın öğrenci demektir. Biz bunu burda sembolik yapmayı tercih ettik. Asıl dağıtımı öğretmenlerin ve müdürlerin yapmasını uygun bulduk. Çünkü çocukların psikolojilerinin etkilenmesini istemedik" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Konya Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Üzülmez, okul yöneticilerine yardım paketlerini tek tek dağıttı.

iha-konya
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2004 Çarşamba 14:29:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?