7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konya Numune Hastanesi yasta

Konya'da önceki gün geçirdiği trafik kazasında 2 çocuğuyla birlikte hayatını kaybeden hemşire Gülümser Çenesiz için çalıştığı Konya Numune Hastanesi'nde tören düzenlendi. Törende Çenesiz'in mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Geçtiğimiz cumartesi akşam saatlerinde Beyşehir çevre yolunda karşıdan karşıya geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu 2 çocuğuyla birlikte hayatını kaybeden hemşire Gülümser Çenesiz için Konya Numune Hastanesi'nde tören düzenlendi.

Hastane konferans salonunda yapılan törene İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, Numune Hastanesi Başhekim Vekili Ali Öğüldü ve hayatını kaybeden Gülümser Çenesiz'in çalışma arkadaşları katıldı. Kürsüye çıkan Başhemşire Ümmühani Uludağ, Gülümser hemşirenin hayatını okurken gözyaşlarına hakim olamazken, salonda bulunan mesai arkadaşları da gözyaşlarını tutamadı.

Ailesinin Gülümser hemşirenin adını koyarken sanki kısa süren hayatında hep güler yüzlü olacağını bildikleri için bu ismi koyduklarını ifade eden Uludağ, "Onu her gördüğümüzde adı gibi 'Gülümser'di. Ne kendisi hayata doydu, ne de canından çok sevdiği yavruları. Gülümser'imizi kaybettik arkadaşlar, hem de canından daha değerli olan iki yavrusuyla. Sebebi ise çok bilindikti. Her gün acil servisimize acı
sirenlerle gelen onlarca trafik kazasından birisi. Ama öyle bir kazaydı ki acile bile gelemediler" şeklinde konuştu.

SALONDAKİ HERKES GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Anma töreni için salona gelen Gülümser hemşirenin Dahiliye Servisi'nde çalışan iş arkadaşları, Gülümser hemşirenin hayatı okunurken gözyaşlarına boğuldu. Fatma Kızılcık, servis arkadaşı olan Gülümser hemşirenin tanımadığı insanlara bile güler yüz gösterdiğini ve herkesle çok iyi geçindiğini söyledi.

Yakın arkadaşları, hayatını kaybeden hemşirenin çiçekler içerisindeki resmini görünce ağladı. Tören bittikten sonra Gülümser hemşirenin çiçekler içindeki resmi, çalıştığı Dahiliye Servisi kapısına bırakıldı. Gülümser hemşireyi tanıyan bazı hastalar da gözyaşları içerisinde fotoğrafa baktı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 15:52:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?