5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Konya Numune'de devir-teslim

Konya Numune Hastanesi başhekimliği'ni sağlık problemleri nedeniyle bırakan Dr. Rıza Sarıbabıçcı'nın yerine Prof. Dr. Osman Yılmaz atandı.

Prof. Dr. Osman Yılmaz görevi düzenlenen törenle Dr. Sarıbabıçcı'dan devraldı. Törene katılan İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, Sarıbabıçcı'nın görev yaptığı yıllar boyunca Konya Numune Hastanesi'ne büyük katkılar sağladığını belirterek, hastanenin kalitesi ve verdiği hizmetle en ön sıralarda yer aldığını söyledi.

Dr. Rıza Sarıbabıçcı ise başhekimlik görevini yürüttüğü 6.5 yılda hastanenin kalitesinin artması için elinden geleni yaptığını ifade ederek, "Bu sürede hastanemizin poliklinik, ameliyathane, anjiyo bölümü gibi bölümlerini son teknolojiyle donattık ve halkımızın daha sağlıklı bir ortamda sağlık hizmeti alabilmesi için her türlü imkanı sağlamaya çalıştık. Sağlık problemleri nedeniyle başhekimlik görevinden kendi isteğimle ayrıldım. Yeni başhekimimizde sevdiğimiz, görevinde başarılı bir ağabeyimiz. Kendisinin hastane için en iyisini yapacağından eminim" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2009 Salı 21:38:47
Güncelleme :28 Temmuz 2009 Salı 21:45:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?