6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konya protokolü MKM'de bayramlaştı

Ramazan Bayramı nedeniyle Konya Valiliği'nce düzenlenen bayramlaşma töreninde üst düzey bürokrat, askeri ve mülki erkan ile oda ve borsa başkanları bir araya geldi.

Mevlana Kültür Merkezi'ndeki bayramlaşma törenine Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Garnizon Komutanı Tümgeneral Alaeddin Örsal, siyasi partilerin milletvekilleri, askeri ve mülki erkan, oda ve borsa başkanları ile davetliler katıldı. Protokol üyeleri tarafından kapıda karşılanan davetliler, daha sonra düzenlenen kokteyle geçti.

Ramazan Bayramı'nın Türk kültüründe önemli bir yere sahip olduğunu belirten Vali Aydın Nezih Doğan, özellikle Ramazan ayında soysal yardımlaşmanın had safhaya ulaştığını ve kutlanan Ramazan Bayramı'yla da bu yardımlaşma ve kaynaşmanın arttığını söyledi.

Vali Doğan ile beraberindekiler törenin ardından Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na ait Çocuk Yuvası ile kız ve erkek yetiştirme yurdunu ziyaret etti. Burada çocuklarla sohbet eden Vali Doğan ve eşi, çeşitli hediyeler verdi.

Son olarak Huzurevi'ne geçen Vali Doğan ve beraberindekiler, yaşlıların bayramını kutlayarak bir süre sohbet etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 17:43:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?