7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konya şehidine ağlıyor

Tunceli'de terör örgütü PKK'nın döşediği uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Üst Çavuş Halis Kırımlı'nin memleketi olan Konya'nın Akşehir ilçesinde büyük üzüntü yaşanıyor. 

Tunceli merkeze bağlı Geyiksuyu kırsalında arama-tarama faaliyetleri sırasında, terör örgütü PKK'nın önceden döşediği uzaktan kumandalı mayının patlaması sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Üst Çavuş Halis Kırımlı'ın acı haberi Konya'nın Akşehir ilçesindeki ailesini yasa boğdu. Şehit Astsubay'ın ailesi ve yakınları, cenazenin kaldırıldığı Akşehir Devlet Hastanesi'ne akın etti. Çocuklarının şehit düşmesi üzerine büyük üzüntü yaşayan şehit Astsubay'ın ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Hastane önünde fenalık geçiren şehidin anne ve babası, yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2008 Pazar 09:58:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KOCA SİNAN IP: 85.100.148.xxx Tarih : 13.07.2008 12:11:37

ŞEHİDMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLER KABRİNİN CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE OLMASI DİLEKLEİMLE, YAKINLARINA BAŞSAGLIGI VE CENABI ALAHTAN SABRI CEMİL NİYAZ EDİYORUM.UNUTMAYALIM Kİ HAK YOLUNDA ŞEHİT OLANLARA ÖLÜ DENİLMEZ ŞEHİTLER ASLA ÖLMEZ BUNU BİLMEYEN DİNSİZ MEZHEPSZLER VAR ARAMIZDA.SDECE BİZİM GİBİLER SÖYLEDİG ZAMAN DUYUYORLAR.