6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konya Şeker’de bayramlaşma

KONYA ŞEKER’DE BAYRAMLAŞMA

Anadolu Birlik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk, çalışanlarla bayramlaştı.

Konya Şeker Fabrikası bahçesinde geleneksel hale getirilen törende, Pankobirlik Genel Başkanı, Anadolu Birlik Holding ve Konya Şeker A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk, Ramazan Bayramının ardından ilk mesai gününde çalışanlarla bayramlaştı.

Konuk, bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğunu söyleyerek, “Sevgi, kardeşlik, hoşgörü, birlik ve dayanışmanın en yoğun olarak yaşandığı bir bayramı daha hep birlikte huzur içinde geçirmenin engin mutluluğunu yaşıyoruz. Konya Şeker geçmişi olan büyük bir camiadır. Kurumun başarısı dışında başka bir amaçları olmayan çalışanlarımızın, huzurlu bir ortamda işlerini yapmaları başarımızın temelini oluşturmaktadır. Kurum içerisinde inşa ettiğimiz sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhu tüm içtenliğiyle devam ediyor. Tüm milli ve dini bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da tüm çalışanlarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bayramlaşmada, çalışanlarla yöneticilerimiz arasındaki sevgi ve dayanışmayı bir kez daha pekiştirmenin, onlarla bir araya gelip hasbıhal etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadık” dedi.

Konya Şeker’deki bayramlaşmaya Anadolu Birlik Holding çatısı altında bulunan tüm şirketlerin yöneticileri ve çalışanları da katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2010 Pazartesi 17:50:01
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 18:03:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?