6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konya Şeker'den Konyaspor'a destek

Konya Şeker ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk'un, Konyaspor'a maddi anlamda önemli bir destek sağladığı bildirildi.

Konyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu'nun geçtiğimiz günlerde Konya Valisi Osman Aydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile birlikte ziyaret ettiği Konya Şeker ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk'un kulübe maddi anlamda önemli bir destek sağladığı açıklandı.

Konyaspor'un her zaman maddi manevi destekçisi olan Recep Konuk'a katkılarından dolayı adının yazılı olduğu 42 numaralı forma hediye eden Konyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, "Konyaspor, bu şehrin önemli
vitrinlerinden biri. Takımımızın başarılı olması demek, Konya'nın başarılı olması, adının duyulması anlamına geliyor. Geçmiş yıllarda olduğu gibi Konya Şeker A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Sayın Recep Konuk, kulübümüze maddi desteklerini sürdürmekte. Kendisine kulüp başkanından öte bir sporsever olarak Konyaspor'a ve Konya sporuna verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu takım tüm Konya şehrinin takımı ve en küçüğünden en büyüğüne kadar herkesin maddi-manevi anlamda katkılarını bekliyoruz" diye konuştu.

Konya'nın sanayide olduğu gibi sporda da ciddi anlamda bir atılım yapması gerektiğini ifade eden Recep Konuk ise, "Konyaspor, bu şehrin marka değerlerinden. Artık başka kulüplerin örnek olarak gösterildiği değil, Konyaspor'un örnek olacağı bir dönem meydana getirilmesi gerekiyor. Bu da sadece yönetimlerin yapabileceği bir şey değil. Sporda önemli bir tanıtım aracı. Bu tanıtım aracının yoluna büyüyerek devam edebilmesi için herkesin katkısının sağlanması gerekir. Biz de üzerimize düşeni her sene olduğu gibi yine yerine getiriyoruz. Desteklerimiz bundan sonra da devam edecek. Burada önemli olan Konyaspor'un başarılı bir şekilde yolunda ilerlemesi. Bunun sağlanması adına herkesin el ele vererek birlik beraberlik içerisinde hareket etmesi gerekir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 16:00:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?