6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konya Şeker’e Altın Kalite ödülü

KONYA ŞEKER’E AVRUPA ALTIN KALİTE ÖDÜLÜ

Konya Şeker’e, Ticaret Liderleri Kulübü tarafından Avrupa Altın Kalite Ödülü verildi.

Merkezi İspanya’nın başkenti Madrid’te bulunan, “Ticaret Liderleri Kulübü” nün her yıl düzenlediği Avrupa Altın Kalite Ödülü bu yıl Konya Şeker’e verildi. 112 ülkeden gelen 7 binden fazla girişimci üyeden alınan bilgiler doğrultusunda bir seçim yapıldığı, 2010 Yılı Altın Kalite Ödülü’nün Konya Şeker’e vermesinin kararlaştırdığı belirtildi.

Konya Şeker’i bünyesinde bulunduran Anadolu Birlik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk, Konya Şeker’in ulaştığı noktanın bu ödülle bir kez daha tescil edildiğini bildirdi. Konuk, “Şirketimize tevdi edilen bu ödül, üretim altyapımızın, teknolojimizin ve ürün standartlarımızın Avrupa normlarına uygunluğunun nişanesidir. Özellikle belirtmek isterim ki, Konya Şeker ürün kalitesi ve standardı olarak sağlıklı, doğal ve çevreye duyarlı ürünler üretmeyi zaten değişmez bir ilke olarak benimsemiş bir şirkettir. Bütün yatırımlarımız ve teknolojik altyapımız da buna göre şekillenmiştir. Bu ödül Konya Şeker ürünlerinin uluslararası standartlar açısından bu vasıflara haiz olduğunun tescilidir ve o açıdan da son derece önemlidir. Ancak, uluslararası kalite norm ve standartları sadece ürün odaklı değildir. Nihai ürünün insan ve çevre sağlığına uygunluğu kadar, üretim zincirindeki hijyen koşulları, doğaya menfi ya da müspet etki gibi etmenler de kalite standartlarınızı etkilemektedir. Bu açıdan değerlendirildiğinde, 112 ülkeden binlerce girişimcinin verdikleri oylarla Avrupa Altın Kalite Ödülüne Konya Şeker’i layık görmesi şirketimiz için başlı başına bir onur kaynağıdır. Ancak, şirket olarak yaşadığımız bu onurun ötesinde bizi asıl sevindiren husus, bir Türk şirketinin ve Türkiye menşeli ürünlerin kalite standartlarıyla dünya ile yarışır hale gelmesidir” dedi.

Ödülü Recep Konuk adına Anadolu Birlik Holding Finans Koordinatörü Hamdi Bağcı ile Pankobirlik APK Müdür Yardımcısı Cem Kaptan’ın aldığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 16:27:03
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 16:50:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?