6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konya Şeker’e ödül

KONYA ŞEKER’E ULUSLAR ARASI MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ

Konya Şeker A.Ş.’ye Uluslar arası Yönetim ve Danışmanlık Birliği tarafından ‘Mükemmellik ve İdeal Performans Evrensel Ödülü’ verildi.

Merkezi Fransa’da bulunan Uluslar arası Yönetim ve Danışmanlık Birliği (OMAC) kalite ve mükemmellik alanında yaptıkları atılımlar ve geliştirdiği organizasyonlarla farklılaşan firmaları ödüllendirmek amacıyla bir ödül komitesi kurdu. Ödül alacak firmaları belirlerken geniş bir tabanda oylama yaptıran OMAC bu çerçevede, medya kuruluşları, şirketler, reklam ajansları, ticari fuar organizasyonları, Ticaret Odaları ve Büyükelçiliklerin katıldığı anketler sonucu bu yılki ödülün Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk’a verilmesini kararlaştırdı.

Geniş bir katılımla ödül sahiplerinin belirlendiği, Mükemmellik ve İdeal Performans Evrensel Ödülleri Almanya’nın başkenti Berlin’de 5 kıtadan yaklaşık 100’e yakın firma temsilcisinin katılımıyla geçtiğimiz Pazartesi günü yapıldı. Törene katılan iş adamları ve firma temsilcilerine Konya Şeker’in ürün ve teknolojisi tanıtılarak ortak yatırım ve ticari bağlantılar için de zemin oluşturuldu. Konya Şeker tanıtım filminin gösterildiği törende, Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk adına ödülü Pankobirlik APK Müdür Yardımcısı Cem Kaptan, OMAC Başkanı ve CEO’su Charbel S.Tabet’in elinden aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2010 Salı 17:08:05
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 18:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?