7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konya Şeker'in maskotları

Konya'da bu yıl 6'ncısı açılan Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı'na katılan Konya Şeker A.Ş'nin çikolata markası Torku ile aynı ismi taşıyan maskotları ilgi çekiyor.


12 Mart'ta düzenlenen törenle açılan ve bugüne kadar yaklaşık 100 bin kişinin ziyaret ettiği KTO-Tüyap Fuar Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki fuara 25 ülkeden 305 firma katılırken, ziyaretçiler Konya Şeker A.Ş'nin standına uğrayarak ürünler hakkında bilgi alıyor.

Yöresel kıyafetler giymiş bayan görevliler tarafından karşılanan yerli ve yabancı ziyaretçilere üretilen ürünlerden ikram edilirken Konya Şeker A.Ş. hakkında bilgiler veriliyor. Stantda çiftçilerin en çok ilgisini çeken ise damla sulama sistemleri oldu.


Öte yandan, üst markası Torku ile çikolata pazarına adım atan ve animasyon reklamları ile ünlenen Konya Şeker'in Tor ve Ku isimli maskotları ise çocuklar kadar yetişkinlerin de dikkatini çekti.

Fuar süresince ürünleri incelemeye gelen yetişkinlere eşlik eden çocuklar maskotların peşinden ayrılmadı. Ziyaretçiler maskotlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Fuarı son gün olan bugün ile birlikte 100 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2008 Pazar 12:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?