6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konya Şekerspor'da yüzler gülüyor

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda şampiyonluğunu ilan eden Konya Şekerspor, dün Etimesgut Şekerspor karşısında alınan 3 puanın sevincini yaşıyor.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, başka takımların durumlarının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, "Maç öncesi bazı dedikodular dolaşıyordu. İki takım da aynı kurumun diye. Biz oyuncularımızla hafta başından beri bu konuda konuştuk. Biz buralara bileğimizin hakkıyla geldik. Kimseden yardım almadan grup şampiyonu olduk. Bunu devam ettirmek için oyuncularım bana söz verdi. Bu sözü yerine getirdikleri için oyuncularımı yürekten kutluyorum. Şampiyon bir takıma yakışır şekilde mücadele ettik. Konya Şekerspor'un hiç bir takımla bir ilişkisi olmadığını, tertemiz bir grup şampiyonluğu elde ettiğini, alınan 3 puanla ispat ettik. Alınan 3 puan play-off öncesi bizim için çok iyi moral oldu" dedi.

Bank Asya 1. Lig'e çıkmak istediklerini söyleyen İsmail Kartal, "Bakıldığı zaman 8'de 1 şansımız var. Ama ben bu şansımızı 8'de 2 olarak görüyorum. Çünkü bizim diğer rakiplere göre bir kaç avantajımız var. Bu avantajlarımızı ise takımdaşlığımız, birlikteliğimiz ve arkadaşlığımızdır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 12:25:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?