5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Konya Selçuk İletişim'de mezuniyet coşkusu

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi 8. dönem mezunlarını verdi.
Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde bir konuşma yapan İletişim Fakültesi Dekanı Doç.Dr. Abdullah Topçuoğlu, eğitimin temel gayesinin, insanları önce ailesine sonra topluma sonra da devlete hayırlı bir vatandaş olarak yetiştirmek olduğunun altını çizerek, "Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilkeleri doğrultusunda gençleri hayata hazırlamak için 4 yıl boyunca emek verdik. Bugün de emeğimizin karşılığını alacağız" dedi.
Modern üniversitelerin insanlara iş vermeyeceğini ifade eden Topçuoğlu, "Başarı için insanların bilgileri pratiğe dökmesi gerekir. Biz öğrencilerimizi TV, radyo ve gazete ile sektöre hazırlamaya çalıştık. İnanıyoruz ki öğrenciler, aldıkları bilgileri pratiğe dökmeleriyle ve kendilerine olan güvenleriyle sektörde başarıyı yakalayacaklardır. Bütün öğrencilerime, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Dekan Topçuoğlu’nun konuşmasının ardından İletişim Fakültesi televizyonu, radyosu, gazetesi ve ajansında çalışan öğrencilere teşekkür belgesi verildi. Selçuk Üniversitesi ve İletişim Fakültesi ile ilgili hazırlanan iki ayrı barkovizyonun izlenmesinden sonra, diploma törenine geçildi. İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan gazetecilik, halkla ilişkiler ve radyo televizyon bölümü öğrencilerinin teker teker diplomalarını almasının ardından ise iletişim yemini edildi. Mezun olan öğrenciler daha sonra kep attılar. Düzenlenen mezuniyet törenine çok sayıda öğretim görevlisi ve öğrenci velisi katıldı.
KONYA - İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2004 Pazar 02:43:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?