6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konya SMMMO'da bayramlaşma

KONYA SMMMO'DA BAYRAMLAŞMA

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda (SMMMO) geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.

Oda binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Onursal Oda Başkanı Ahmet İçyer, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle oda üyeleri katıldı.

Törende konuşan İsmail Turan, Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai günü geleneksel olarak düzenledikleri bayramlaşma töreninde meslektaşlarıyla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Ramazan ayı ve mali tatil nedeniyle ara verdikleri mesleki eğitimlere yoğun bir tempoda tekrar başlayacaklarını kaydeden Turan, “İlk önce SPK lisanslama kurslarını açıyoruz. Eğer bir değişiklik olmazsa SPK lisanslama sınavlarını da Konya'da yaptıracağız. Yeminli mali müşavirlik ve ihtisas kurslarımız da başlıyor. 30 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında Anadolu Odaları Eğitim Seminerini de Antalya Belek'te yapacağız” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ise, Konya SMMMO'nun birlik ve beraberlik ruhunun en güzel pekiştiği bir mesleki oda olduğunu ifade etti. Bunun bir örneğinin de bugün yapılan bayramlaşma töreniyle görüldüğünü dile getiren Selvi, verilen eğitimlerle oda üyelerinin sürekli kendini geliştirdiğini bildirdi.

Konuşmaların ardından bayramlaşma törenine katılanlar verilen kokteylde sohbet etti.

KONYA SMMMO'DA BAYRAMLAŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2010 Pazartesi 16:10:02
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 16:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?