3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Konya'da çaldı,Alanya'da yakalandı

Konya'da, içinde cep telefonu bulunan çantayı çalarken güvenlik kamerası tarafından görüntülenen hırsızlık zanlısı, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yine hırsızlık yaparken yakalandı.
 
Olay, 3 Ekim tarihinde merkez Selçuklu İlçesi Babalık Mahallesi Hazım Uluşahin İş Merkezi A Blok 58 No'lu yerdeki telefon bayiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işyerine müşteri gibi giren 2 kişiden biri işyeri çalışanını oyalarken, diğer şahıs masa üzerinde içinde cep telefonları bulunan çantayı gömleğinin içine koyup uzaklaştı. Güvenlik kamerası tarafından görüntülenen hırsızlık anı sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, kayıtları inceleyerek zanlının daha önce de 7 kez hırsızlıktan sabıkalı İsa İ. (26) olduğunu belirledi.
 
İsa İ., Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir alışveriş merkezinden hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı. Mersin'de de hırsızlık olaylarına karıştığı öğrenilen İsa İ., Konya'ya getirilerek Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Çekmeye utanmıyor musunuz" diyen şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2006 Pazar 13:00:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
harun IP: 88.234.66.xxx Tarih : 16.10.2006 18:03:10
slm ben harun soyadıma gerek yok ben 4 sene konyada kaldım mekez karatay saraç oglu mah de 4 sene kaldım ve önceler ist idim ailem le ailem iş olanagından dolayı besi için konyayı seçmişti ve benım büyüdügüm yer istanbul ama konyayı çok iyi duymuştum ve geldim mah can sıkıntısı deyip merkez fuar zafer de takılmaya başladım ve arkadaşlar edindim ve baktımki arkdaşalr konyanın en azılı hırsızları cete anlayacagınız,benımm onlarla tanışıp suç işlemem bir oldu ve korktugumdan bende suç işledim ve sicil sahibioldum onlar ise içeri girmek için can atar gibi suç işerler ve öle böle derken tam 4 sene boyunca konyada tüm internet caflerde tüm fuar tarafında tanımayan kalmadı benı ve herkes başka türlü bakıp [o hırsız ]der gibi başka tarz bakarlardı ve ben konyaynın doganlar mah sinde tanıdıklar edindim ama nafile onlardan biri beni bıçakladı korkumdan şikayetçi olmadım ama sonra baktımki kurtulamıyorum kaçmayı denedim olmadı sonra baktımki bütün çete olan kişiler yakalanıp cezavine yollandılar etraf temiz tutuldu size bir örnek kişi verim ali özcan konyanın bir numaralı hırsızlarından bütün emniyetlerde kayıtları mevcut yane demek istedigim o konya ise orda hırsızlık bitmez hele hele zevk için adam yaralama ise düzen bozuk hırsızlık yapılır ertesi günü dışarda bu her yerde oluyor ama bunun da önüne geçilmeli allaha şükür istanbuldayım ve çalışıp o 4 sene yi unutmaya çalışıyorum benden bu kadar siz yorum dediniz ben başka şey soledim ,isterseniz yayınlayın isterseniz yayınlamayın .ok teşekkürler cvp için meil atabilirsiniz sevgisiz_hayat_4@hotmail.com