5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Konya'da çocuklara tenis dersi

Tenis ve Dağcılık Kulübü Tesisleri’nde yapılan organizasyona, Emniyet Müdürü Salih Tuzcu’nun yanı sıra Vali Vekili İsmail Akman da katıldı. Çocuklar, Akman’a kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek çiçek verdi. Vali Vekili Akman burada yaptığı konuşmada, Emniyet Müdürlüğü ile Tenis ve Dağcılık Kulübü’nün güzel bir işbirliği yaptıklarını belirterek, "Bu çocukların yeteneklerini geliştirmek ve topluma kazandırmak için, güzel bir hizmet atağı. Bu çocuklara gösterdikleri alakadan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Emniyet Teşkilatı, onların daha iyi yerlerde olmaları için uğraş veriyor" dedi.


Konya Emniyet Müdürü Salih Tuzcu da bir konuşma yaptı. Tuzcu, çocuk şubesinin, bütün çocuklarla ilgilenmesi gerektiğinin altını çizerek, "Bu gibi durumlarda olan 750 çocuğumuz var. Bunların bir kısmını burada değerlendiriyoruz. Amacımız onları, topluma kazandırmak. İnşallah bu çocuklara, burada sahip çıkılacak. İlgilerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından Emniyet Müdürü Tuzcu, çocuklarla beraber yaklaşık 45 dakika tenis oynadı. 25 çocuğun katıldığı organizasyonun, bundan böyle haftada bir gün yapılacağı bildirildi. Tenis dersinin ardından ise çocuklara, madalya, uçurtma ve içinde kırtasiye malzemeleri bulunan hediye paketlerini armağan edildi.

iha-konya
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2004 Cumartesi 11:00:19
Güncelleme :21 Ağustos 2004 Cumartesi 16:35:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?