6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konya'da gaspçı dehşeti!

Konya'da yalnız yaşayan 56 yaşındaki Afganistan uyruklu şahıs, evine giren kimliği belirsiz kişi veya kişilerce boğazı kesilerek gasp edildi.

Olay, Merkez Meram ilçesi Furkan Dede Mahallesi Karamani Mehmet Paşa Sokak No 12'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, zemin kattaki iş yerinden bozma bir evde yalnız yaşayan Afganistan uyruklu Mehmet Taşkın'ın (56) evine gelen kardeşi, ağabeyinin 3-4 yerinden bıçaklandıktan sonra boğazının kesilerek öldürüldüğünü gördü.

Olayı gören kardeş, durumu hemen polise bildirdi. Konya Cinayet Bürosu dedektifleri ve olay yeri inceleme ekipleri gelerek, cinayetin işlendiği evde yaklaşık 3 saat inceleme yaptı.Savcının da gelmesinin ardından Taşkın'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yapılan ilk incelemelerde cinayetin gasp amaçlı işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, Taşkın'ın cep telefonu ve parasının da alındığı tahmin ediliyor. Öte yandan, yaşlı adamın cami önlerinde deri yelek satarak Hatay'daki eşi ve 5 çocuğuna baktığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Konya il merkezinde en son 3 Kasım 2008 tarihinde cinayet olayı meydana gelmiş, yine gasp edilerek öldürülen bir kişinin faili günler süren araştırma sonucunda yakalanmıştı.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 11:00:11
Güncelleme :4 Mart 2009 Çarşamba 11:33:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?