6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konya'da hareketli gece!

POLİSTEN KAÇAN SÜRÜCÜ ÇIKMAZ SOKAKTA YAKALANDI

Konya'da polisin dur ihtarına uymayarak içinde arkadaşlarının da bulunduğu otomobille kaçan alkollü sürücü, yaşanan kovalamaca sonunda çıkmaz sokağa girince yakalandı.

Kovalamaca sonunda otomobilden inip yaya olarak kaçmak isteyen biri kadın 3 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, saat 24.00 sıralarında devriye gezen polis ekibi, içinde 3 kişinin bulunduğu 42 AKR 23 plakalı şüpheli otomobile dur ihtarı çekti. Polisin dur ihtarına uymayarak kaçan şüpheli araçla polis arasında kovalamaca başladı. Kent merkezinin en işlek caddelerinde trafiği tehlikeye düşürerek kaçan otomobili yakalamak için bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, aracın kaçış güzergahında bulunan kavşaklar tutuldu.

Tüm uyarılarına rağmen polisin dur ihtarına uymayan otomobili durdurmak isteyen polis, aracın takibini uzun süre sürdürdü. Otomobilin merkez Meram ilçesi Gazanfer Mahallesi'ne girmesiyle kovalamaca bir süre ara sokaklarda devam etti. Son olarak Abit Çelebi Sokağa girip başka bir sokaktan çıkmak isteyen otomobil sürücüsü çıkmaz sokağa girince kovalamaca son buldu.

Yakalanacaklarını anlayan otomobil sürücüsü ve beraberindeki 1'i kadın 2 kişinin otomobilden inerek yaya olarak kaçma girişimi polis engeline takıldı. Etkisiz hale getirilen otomobil sürücüsü S.K. (31) ile arkadaşları M.Ö. (15) ve Ö.Ş. (24) polis tarafından şüpheli araçla birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Otomobilde yapılan aramada 1 adet bıçak ele geçirilirken, otomobil sürücüsü S.K'nin 350 promil alkollü olduğu belirtildi.

Otomobille ilgili daha önce de silahla havaya ateş açma, tehlikeli araç kullanma gibi birçok ihbar kaydının bulunduğu öğrenildi.

POLİSTEN KAÇAN SÜRÜCÜ ÇIKMAZ SOKAKTA YAKALANDI
POLİSTEN KAÇAN SÜRÜCÜ ÇIKMAZ SOKAKTA YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 10:47:01
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 12:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?