4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konya'da kapkaççı dehşeti

Almanya'da çalışan Hüseyin Vardı, iznini kullanmak için geldiği Malatya'daki akrabalarının yanında bir süre kalıp, İzmir'e gitmek için yola çıktı. Konya'da bir akaryakıt istasyonunda mola veren Vardı ailesi, ağaçların altına uyku tulumlarını açarak dinlenmeye çekildi. Çığlık sesi duyarak uyanan Hüseyin Vardı, araçta bulunan eşinin çantasının 3 kişi tarafından zorla alınmaya çalışıldığını gördü.

Saldırganlara engel olmaya çalışırken, vücudunun 3 yerinden bıçaklanarak yaralanan Hüseyin Vardı, olay yerine gelen ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın şokunu üzerinden atamayan Gülbahar Vardı'dan, kaçan saldırganların eşkali hakkında bilgi almaya çalıştı.

Gülbahar Vardı, “Bir anda, ellerinde bıçakla camı kırdılar. Yanımdaki çantayı almaya çalıştılar. Ben engel olup bağırınca eşim uyandı. Saldırganlar kendilerine engel olmak isteyen eşimi bıçakla yaraladı. Benim de vücudumda küçük yaralar oluştu” dedi.

Hastanede tedavisi yapılan Hüseyin Vardı, taburcu edildi. Polis, çantayı alamadan kaçan 3 şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Öte yandan, çalınmaya çalışılan çantada değerli eşya bulunmadığı, mola sırasında kullanılacak çatal, bıçak gibi malzemelerin olduğu öğrenildi.
A.A
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2006 Pazartesi 11:24:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet Gürcan IP: 85.108.218.xxx Tarih : 27.07.2006 18:59:49
Bu tür insanlarımızın huzur ortamı olan şehrimizde barındırılmamaları tüm konyalılar olarak hepimizin görevidir, Gülbahar ailesine de geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Bir Konyalı olarak özür dileriz.