4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konya'da kar temizleme çalışmaları

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi ekipleri, kar yağışı ile birlikte tuzlama ve kar temizleme çalışması yaptı.
 
Alınan kış tedbirlerinin ardından yağışların başlamasıyla birlikte, aşırı buzlanma ve donmaya karşı modern cihazlarla 24 saat tuzlama çalışmaları yapan Karatay Belediyesi’ne bağlı ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Gece geç saatlerde ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, otomatik tuzlama araçları, greyderler ve kar küreği araçları ile ana caddelerde tuzlama çalışmaları gerçekleştirildiğini kaydetti.

 Kış şartlarına karşı tüm tedbirlerin alındığı ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ekiplerin hazır bekletildiğini belirten Başkan Mehmet Hançerli, akşam saatlerine doğru başlayan kar yağışıyla birlikte vakit kaybetmeden takviye araç ve ekiplerle çalışmaların başlatıldığını söyledi. Diğer yandan ara sokaklar dahil yollarda biriken karların temizlenmesi için çalışmalar yapıldığını ifade eden Hançerli; “Yapılan tuzlama ve kar temizleme çalışmalarının yanında, kar ve yağmur suları ile tıkanabilecek rogarların temizliğini de kış mevsimi öncesinde yapıldı. Vatandaşlarımızın huzuru için yapmış olduğumuz bu özverili çalışmalar bundan sonrada aralıksız olarak devam edecek” dedi.
iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2007 Cumartesi 17:49:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?