7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Konya'da kedili vahşet

Konya'da üvey bir ablanın, kedilerine kötü davrandığı gerekçesiyle 7 ve 8 yaşlarındaki iki kardeşini önce tarım ilacı ile zehirlediği daha sonra ise kemerle boğarak öldürdüğü iddia edildi.


Olay, merkez Meram ilçesi Yaka Mahallesi Köyceğiz Caddesi Konuk Sokak No 28'de bulunan müstakil evde meydana geldi.

 

 

İddiaya göre, baba Mahmut Yeşil'in önceki eşinden olan 29 yaşındaki kızı Fatma Y., evde bulunan iki kedisine kötü davrandığını iddia ettiği üvey kardeşleri 8 yaşındaki Halil İbrahim ve 7 yaşındaki Esra Yeşil'e önce suyla karıştırdığı tarım ilacını içirdi daha sonra onları kemerle boğarak öldürdü. Fatma Y. olayın ardından kedilerini yanına alarak evden kaçtı. Bu sırada eve gelen anne Halil İbrahim ve Esra'nın annesi Atiye Yeşil evin oturma odasına girdiğinde çocuklarının cansız bedeniyle karşılaştı. Atiye Yeşil'in bağırarak yardım istemesi üzerine eve gelen komşuları durumu görünce polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, üvey ablanın eşkalini aldıktan sonra kaçan Fatma Y.'yi Beyşehir Çevre Yolu'nda kedileriyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Fatma Y.'nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi.
Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından çocukların cesetleri otopsi için Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 20:01:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
elenkilit IP: 88.243.74.xxx Tarih : 7.07.2008 22:05:18

yavrum hiçmi merhametin yokdu nasıl kıydın vıcdanın sızlamadımı