4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konya'da motosiklet kazası:2 ölü

Konya'da bir yarış motosikletinin ana yola çıkan kamyonete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, Ereğli kavşağından Karaman Çevreyolu istikametine giden Gadir Tekeli'nin (31) kullandığı 42 AFM 09 plakalı yarış motosikleti, Cemil Çiçek Caddesi'nden çevreyoluna çıkan Hasan Hüseyin O. (61) idaresindeki 42 AHL 03 plakalı kamyonete çarptı.

Kavşakta meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Gadir Tekeli ile arkasında yolcu olarak bulunan Seher Zeybek (25) hayatını kaybetti.

Gadir Tekeli'nin cep telefonuna bakan polis, motosiklet sürücüsünün öldüğünü yakınlarına söyleyemedi. Hız tutkunu olduğu öğrenilen Gadir Tekeli'nin olay yerine gelen arkadaşları gözyaşlarına hakim olamazken, cesetler Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kamyonetin altında sıkışan motosiklet ise çekici yardımıyla çıkarılarak otoparka götürüldü.
Kamyonet sürücüsü gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 21:55:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
OSMAN GÜZEL IP: 86.33.168.xxx Tarih : 21.09.2007 19:36:36

BEN YURT DISINDA CALISAN BIR ISCIYIM YAYINLARINIZ COK IYI HABER KISA VE ÖZ KAZADA HAYATLARINI KAYBEDEN KISILERIN AILESINE BAS SAGLIGI DILIYORUM SÜRÜCÜ ADAYLARINADA DAHA DIKKATLI OLMALARINI DILIYORUM :HAYIRLI RAMAZANLAR HABERDE EMEGI GECEN HERKESE TESEKURLER SELAMLAR