6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konya'da OKS heyecanı

Konya'da Ortaöğretim Kurumları Seçme ve Yerleştirme Sınavı'na (OKS) giren öğrencilerin velileri çocukları için dua etti.

OKS için veliler erken saatlerde çocuklarıyla birlikte sınavın yapılacağı okullara geldi. Öğrencilerin sınav salonlarına alınmasının ardından veliler, okul bahçesinde sınavın bitmesini bekledi. Velilerden bazıları çocukları için Kur'an-ı Kerim okuyarak dua etti.

Sınava girecek olan öğrencilerin ve velilerinin bir hayli heyecanlı olduğu gözlendi. Sınava girecek olan görme engelli Abdullah Alaboğa sınavda başarılı olacağına inandığını belirterek, "Ben Anadolu Öğretmen Lisesi'ni kazanmak istiyorum. Fakat
fiziksel durumumuz buna müsait olmadığından tercih edemiyoruz. Öğretmenlerim tarafından bu sınava çok iyi hazırlandım. Kendime güveniyorum ve başarılı olacağıma inanıyorum" dedi. Abdullah Alaboğa'nın babası Ali Alaboğa ise sınava giren bütün öğrencilere başarılar dilediğini ifade ederek oğlunun başarılı bir öğrencilik hayatı olduğunu ve sınavda da başarılı olacağına inandığını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 13:29:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?