6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konya'da seçim heyecanı

Konya'da vatandaşlar erken saatlerde sandık başına gitmeye başlarken, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de eşi ve kızı ile birlikte oyunu kullandı.

Sabah saat 08.00'de oy kullanmanın başlamasıyla birlikte Atatürk İlköğretim Okulu'na gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, eşi ve kızıyla birlikte 2025 nolu sandıkta oyunu kullandı. Okulda tüm sınıfları gezen Akyürek, seçmenlere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Akyürek yaptığı açıklamada, seçimlerin Konya'ya ve Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyerek, "Sabahın erken saatlerinde vatandaşlarımızın bu yoğunluğu milletimizin seçimlere olan sevgisini göstermekte. Serbest bir şekilde hür, adil seçimler yapılıyor. Kimse baskı altında kalmadan oyunu kullanabiliyor. Türkiye'de artık demokrasi oturmuş durumda. Bu zamana kadar bütün siyasiler konuştu, şimdi artık milletimiz sandık başında konuşuyor" dedi.

Seçmenler ise oylarını kullanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylerken, bir seçmen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının seçimlerin buruk bir havada geçmesine neden olduğunu dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2009 Pazar 11:43:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?