5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Konya'da suç çetesi çökertildi

Alınan bilgiye göre, 5 gün önce Mehmet Kahraman isimli bir kişinin 3 milyar lira istediği sarraf Hasan Polatoğlu, durumu polise bildirdi. Bunun üzerine çalışma başlatan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, bir gün sonra işyerine gelen Mehmet Kahraman’ı, sarraf Hasan Polatoğlu’na silah çektiği sırada suçüstü yakaladı.


Kahraman’ın yakalanmasının ardından olayla bağlantısı bulunan Murat Dağ (29), Mehmet Kahriman (19), Ayşegül Uzun (23), Ayla Özkurt (30), Selçuk Keleş (26), Ali Umutlu (40), Hüseyin Gökhan Mumcu (30), Hüseyin Yalçın (31), Abdullah Çizmeci (42) ve Ali Yıldız (18) gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 2 gaz tabancası ile 5 tabanca bulundu. Yakalanan şahısların bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.


Konya İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, bu tür suç örgütlerine aman vermeyeceklerini belirterek, "Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerimiz, sarrafın kafasına kurşun sıkılacağı anda kimsenin burnu kanamadan operasyonu tamamladı. Olayla ilgili 11 kişi gözaltına alındı. Konya’da veya başka yerde suçu işleyen, gideceği yeri bilir" dedi.

iha-konya
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2004 Cuma 16:20:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?