30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Konya'da Tarkan rüzgarı

KONYA'DA TARKAN RÜZGARI

Fanta Gençlik Festivali'nin 10. yıl etkinlikleri kapsamında Konya'da konser veren mega star Tarkan ve Manga Grubu, yaklaşık 65 bin hayranını birbirinden güzel şarkılarıyla coşturdu.

Selçuk Üniversitesi Stadı'ndaki konserde sahneye ilk olarak rock grubu Manga çıktı. Birbirinden hareketli parçalarıyla hayranlarına rock müzik keyfi sunan Manga, şarkılarını alanı dolduran binlerce kişiyle birlikte söyledi. Manga grubunun ardından sahneye mega star Tarkan, ışık şovu ve özel bir asansörle sahneye çıktı. Hayranlarını söylediği birbirinden popüler şarkıları ve sahne performansıyla büyüleyen Tarkan, LED ışıklı özel sahne tasarımıyla konser alanını dolduran 65 bin kişiye unutulmaz dakikalar

yaşattı. Sahne dansları ile göz dolduran Tarkan, slow şarkılarını sahnenin önüne gitaristleriyle oturarak söyledi. Şarkıları kadar sempatik ve esprili konuşmalarıyla da izleyenleri kendisine hayran bırakan Tarkan, sık sık "Konya" diye seslenerek alandaki hayranlarına öpücük yolladı. Muhteşem sahne performansı ile yürekleri fetheden Tarkan, ışık, lazer ve duman gösterileri ile devam konserinin finali ise konfeti yağmuru altında gerçekleştirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2011 Cuma 08:56:04
Güncelleme :29 Temmuz 2011 Cuma 12:49:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?