6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Konya'da trafik kazası: 1 yaralı

Konya'da, kamyonetin çarptığı otomobil tramvay yoluna girdi. Raylar üzerinde durabilen otomobilde sıkışarak ağır yaralanan sürücü, itfaiye ve vatandaşlar tarafından çıkarıldı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Nalçacı Caddesi Sille Tramvay Durağı Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ferhat G. idaresindeki 42 BZ 004 plakalı kamyonet ile İsmail Şen (68) idaresindeki 42 PC 161 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü tramvay yoluna girdi. Raylar üzerinde durabilen otomobilde sıkışan İsmail Şen ağır yaralanırken, kamyonet sürücü ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kazadan sonra çok sayıda meraklı vatandaş olay yerine toplanırken, tramvay seferleri bir süre yapılamadı. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi otomobil içerisinde yapılan İsmail Şen, itfaiye ve vatandaşların yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Ambulansa bindirilerek Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan sürücünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazaya karışan otomobil ve kamyonet ise bulundukları yerden kaldırılarak otoparka çekildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 12:20:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?