4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konya'da trafik kazası:3 ölü

Aksaray'da bir minibüsün, stop lambaları yanmayan ve hiçbir uyarı levhası bulunmadan yola çıkan 4 römorklu traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.


Edinilen bilgiye göre kaza, Aksaray-Konya karayolunun 29. kilometresinde meydana geldi. Konya istikametinden Aksaray'a seyir halinde olan Hüsnü Şahin idaresindeki 50 KC 850 plakalı minibüs, Hüseyin Öztürk (31) idaresindeki 68 EY 480 plakalı küspe yüklü 4 römorklu traktöre arkadan çarptı. Kazada, minibüste bulunan Naile Özşahin ve Sürmeli Şahin, araç içinde sıkışarak, olay yerinde hayatını kaybederken, minibüs sürücü Hüsnü Şahin (61), Düzgün Şahin (58), Havva Öz Şahin (63), Dürdane Yılmaz ise yaralandı.


Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan Dürdane Yılmaz da hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti.


Kazaya sebebiyet veren 4 römorklu traktörün, son römorkunun stop lambalarının yanmadığı ve hiçbir reflektör ve uyarıcı levhalarının bulunmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle Aksaray-Konya Karayolu 2 saat trafiğe kapanırken, traktör sürücüsü Hüseyin Öztürk gözaltına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 01:03:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?