5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Konya'da zincirleme trafik kazası: 2 ölü 20 yaralı

Edinilen bilgiye göre, kaza Konya-Aksaray Karayolu’nun 81. kilometresinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Aksaray’dan Konya istikametine seyir halindeyken, henüz belirlenemeyen bir nedenle yolda kalan ve sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen TIR’a, Gökhan Erdem idaresindeki otobüs arkadan çarptı. Bu sırada aynı istikametten gelen Birol Metin’in kullandığı turist taşıyan midibüs de otobüse çarptı.


3 aracın çarpışmasının ardından, aynı istikametten seyir halinde olan Günday Teke idaresindeki plakalı kamyon, araçlara çarpmamak için şerit değiştirince, karşı yönden gelmekte olan Gökhan Yılmaz (25) idaresindeki plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Gökhan Yılmaz olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan annesi Müjgan Yılmaz (44) kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi’nde öldü.

Otomobilde bulunan diğer yaralılar Emel Yılmaz (21) ve Orhan Yılmaz (44) ile otobüs sürücüsü Gökhan Erdem Konya Numune Hastanesi’nde, midibüs sürücüsü Birol Metin ile yaralılardan Duygu Yılmaz (23) Aksaray Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar. Kazadan sonra Başkent Üniversitesi Konya Araştırma ve Uygulama Merkezi’ne gelen hafif yaralı 15 turiste de, ayakta müdahale yapıldığı bildirildi.

iha-konya
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2004 Cuma 15:59:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?