4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Konya'dan Belal ve Bebbe açıklaması

belalKonyaspor Kulübü, Mısırlı futbolcu Ahmet Belal'in serbest kalmasının söz konusu olmadığını, Kamerunlu futbolcu Bebbe ile de teknik heyetin raporu doğrultusunda yollarını ayırdıklarını söyledi. 

Konu ile ilgili Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Futbolcularımızdan Gustave Bebbe, Konyaspor'da opsiyonlu kiralık olarak oynadı ve sözleşmesinde sezon sonunda 150 bin Euro karşılığında futbolcunun bonservis hakkı Konyaspor'a geçer maddesi vardı. Konyaspor, bu hakkını Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın görüşleri doğrultusunda, futbolcunun bu rakamı 75 bin Euro'ya kadar indirmesine rağmen kullanmadı. Konyaspor, teknik heyetin raporu doğrultusunda Bebbe ile yola devam etmeme kararı almıştır. Bir diğer oyuncumuz Ahmet Belal ise kulübümüzün sözleşmeli futbolcusudur ve serbest kalması söz konusu değildir. Bu futbolcunun kulübüne verilen 2 adet çeki, kulübü bankalara beyan edememiştir. Ahmet Belal'in Konyaspor'da oynamak istemediğini belirtmesi ve teknik ekibimizden alınan rapor ile de futbolcunun çeklerin karşılığının Ankaragücü tarafından ödenmesi kaydı ile bu futbolcuyu satabileceğimizi beyan ettik. Bu konuda Ahmet Belal'in Konyaspor'un isteği haricinde hareket edebilme şansı yoktur.

 Ama bu kadar açık bir konuda ve maalesef bunun böyle olduğu gerçeğini bile bile yalan haber yazarak ve yorumlayarak sanki yönetim aciz durumdaymış gibi gösterme çabası, kısır kişisel çatışmalar ile Konyaspor kulübümüzü rencide etmektedir. Bu konuda Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın açıklama yapmasına ve Ahmet Belal'in serbest olduğu haberlerinin yalan olduğunu açıklamasına rağmen hala bu konuda ısrar etmek kulübümüzü üzmektedir" denildi.
.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2006 Pazar 14:32:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?